Buro van den Dool,
bron van inspiratie

Al 28+ jaar architect van aansprekende objecten

In 1995 heeft Dick van den Dool, Buro van den Dool opgericht. Al meer dan 28 jaar wordt de kennis binnen het team gebundeld en samengevoegd in de vele aansprekende projecten die zijn gerealiseerd. Graag nemen wij u als opdrachtgever van begin tot eind mee in het ontwerpproces waarin al uw wensen centraal staan en besproken worden.

Bent u opzoek naar dé architect van morgen, laten we kennis maken en bekijken wat Buro van den Dool voor u kan betekenen.

Dick van den Dool

Gerealiseerde projecten

Door de jarenlange ervaring heeft Buro van den Dool meer dan 1100 bouwprojecten (interieur en exterieur) ontworpen, uitgewerkt en gerealiseerd. Met duurzame samenwerkingen

in het vakgebied die we direct bij een opdracht betrekken zorgen we ervoor dat het ontwerp ten aller tijden haalbaar is en waarbij faalkosten achteraf worden voorkomen.


Bekijk hier onze gerealiseerde projecten

  • 0 +

    Gerealiseerde projecten

De tijd verandert en Buro van den Dool verandert hierin mee, we innoveren in allerlei opzichten binnen het vakgebied. Binnen de projecten hebben we altijd aandacht voor de omgeving, het materiaalgebruik en duurzame elementen die op te nemen zijn passend binnen uw opdracht en wensen.

Niet alleen binnen projecten innoveert Buro van den Dool, maar ook intern zijn wij vooruitstrevend om processen te optimaliseren. Op deze manier gaan we efficiënt te werk en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. “Stilstaan is achteruit gaan”.

Gemaakt om <br>te <span>innoveren</span>