Expertises

Buro van den Dool bevindt en specialiseert zich in de architectuur binnen verschillende branches. Met duurzame samenwerkingen en een vast team van specialisten uit de bouwwereld weten wij wat er gaande is en kunnen wij u de beste oplossing bieden.

Buro van den Dool adviseert en ondersteunt zijn opdrachtgevers van schetsontwerp tot volledige projectrealisatie. Naast het vinden van de juiste locatie voor uw gebouw, ligt onze kracht bij het duurzame ontwerp met aandacht voor toekomstig gebruik. Dit resulteert in een logistieke oplossing die voor de eindgebruiker niet alleen productiviteitsverbetering oplevert, maar ook slimmer ruimtegebruik en beheersing van huisvestingslasten. Integratie van logistiek ontwerp met architectuur, gebouwtechniek en uitvoering in één efficiënt proces, resulteert in de juiste logistieke oplossing!

Wij zijn op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen en anticiperen op veranderingen in de markt van logistiek vastgoed. De laatste technologische ontwikkelingen worden in het ontwerp meegenomen om de functionaliteit van het gebouw te maximaliseren en courantheid te garanderen.

De architect in <br><span>logistiek</span> vastgoed

Het ontwerpproces begint met ruimtelijke aandacht, waarin wensen van de opdrachtgever centraal staan. In het informatieve gesprek met de opdrachtgever wordt het programma van eisen (PVE) doorlopen. Met behulp van deze informatie wordt er vervolgens gestart met het schetsontwerp. De constructeur is meteen vanaf deze fase betrokken bij het project, dit voorkomt faalkosten achteraf.

Na goedkeuring van het schetsontwerp wordt het definitieve ontwerp gemaakt. Afhankelijk van het project kan het ontwerp worden gevisualiseerd, van een 3D-massa ontwerp tot een realistische 3D-visualisatie of video in kleur. Welkom in de virtuele 3D-wereld!

Architectuur <br>voor <span>morgen</span>