Architectuur voor morgen

Het ontwerpproces begint met ruimtelijke aandacht, waarin wensen van de opdrachtgever centraal staan. Met een realistische 3D-visualisatie in kleur laat niets ten wensen over.

De tijd verandert en Buro van den Dool verandert hierin mee, we innoveren in allerlei opzichten binnen het vakgebied. Binnen de projecten hebben we altijd aandacht voor de omgeving, het materiaalgebruik en duurzame elementen die op te nemen zijn passend binnen uw opdracht en wensen.

Niet alleen binnen projecten innoveert Buro van den Dool, maar ook intern zijn wij vooruitstrevend om processen te optimaliseren. Op deze manier gaan we efficiënt te werk en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. “Stilstaan is achteruit gaan”.

Gemaakt om <br>te <span>innoveren</span>

Buro van den Dool is op de hoogte van de meest recente marktontwikkelingen en anticipeert op veranderingen in de markt. De laatste technologische ontwikkelingen worden in het ontwerp meegenomen om de functionaliteit van het gebouw te maximaliseren.

Wij werken samen met een team van specialisten uit de bouwwereld. Ons team weet wat er gaande is in de branche waardoor wij u het advies met de beste oplossing kunnen bieden.

Een <span>sparringspartner</span><br> met oog voor de toekomst

Al 28+ jaar architect van aansprekende objecten

In 1995 heeft Dick van den Dool, Buro van den Dool opgericht. Al meer dan 28 jaar wordt de kennis binnen het team gebundeld en samengevoegd in de vele aansprekende projecten die zijn gerealiseerd. Graag nemen wij u als opdrachtgever van begin tot eind mee in het ontwerpproces waarin al uw wensen centraal staan en besproken worden.

Bent u opzoek naar dé architect van morgen, laten we kennis maken en bekijken wat Buro van den Dool voor u kan betekenen.

Dick van den Dool